My Key to Work gaat stoppen!

My Key to Work gaat stoppen
Lieve volgers,

Bij deze meld ik officieel langzaam aan te stoppen met My Key to Work. Na 6,5 jaar mijn weg en vrijheid te vinden binnen de kaders van opdrachtgevers en Poortwachter-wetgeving, merkte ik aan mezelf dat het tijd werd om uit de kaders te breken en mijn eigen kaders te volgen, namelijk vertrouwen in mogelijkheden en het volgen van mijn hart.

Ik ben zeer dankbaar voor iedereen die via facebook, in gedachten en in real life met mij is meegereisd. Het mooiste resultaat voor mij is altijd geweest dat kandidaten op eigen initiatief en vanuit vertrouwen zelf volgende stappen maakte. Het was te zien aan de uitstraling, de acceptatie, meer eigen wil, eigen grenzen en door weer geloven in mogelijkheden op eigen tempo. Het leek of de kandidaten weer meer licht konden zien in het donker. Dat was voor mij dè missie van My Key to Work.

Komende maanden bouw ik rustig af en neem ik tegelijkertijd ruimte om vanuit rust en eigen tempo weer volgende ideeën kansen en vorm te geven. De naam is er al, het vertrouwen ook en de vorm komt zodra deze komt.

Je kunt My Key to Work blijven volgen, ik zal op facebook en linkedin blijven posten wat mij bezighoudt en wat ik graag vanuit mijn visie wil blijven delen. Langzaam ontstaat de stap naar een nieuwe website. Ik vertrouw het proces en laat langzaam los.

Nogmaals dank en wellicht willen jullie nog een keer met mij meereizen, op naar een nieuw avontuur.

Veel liefs,  My Key

Ik ben bereikbaar via info@mykeytowork.nl en telnr 0651106017

facebook @@mykeytowork en linked in @maaikekoorn

Facebooktwitterlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.