Bezoek My Key to Work op 10 mei ´Ik leef Westfriesland´

My Key to Work staat op 10 mei van 10 tot 17 uur op de ´beurstip´-stand in De Bloesem te Wognum:

” IK LEEF WESTFRIESLAND

Samen met Fletcha Events organiseert Holland Combinatie/HDC Media een evenement om Westfriesland in de kijker te zetten. Het is een samenwerking tussen de twee voorgenoemde partijen, ondernemers en de zeven gemeentes van het pact. Daarnaast brengen wij een special uit om hier nog eens extra aandacht aan te besteden.

Waarom?

Veel inwoners van Noord-Holland weten niet wat Westfriesland hen te bieden heeft en waarom het zo fijn is om er te werken, wonen en bovenal te leven.

Hoe?

We zorgen ervoor dat ondernemers in Westfriesland de inwoners van Noord-Holland kunnen laten zien wat zij hen te bieden hebben. Ook dagen we u als ondernemer uit uw visie te presenteren op de toekomst van Westfriesland binnen uw branche.

Wat?

7 mei 2014 Special in Noordhollands Dagblad
10 & 11 mei 2014 Evenement ´Ik Leef Westfriesland` in de Bloesem te Wognum
Op 10 & 11 mei verwachten we 3.000 – 5.000 bezoekers uit Noord-Holland te mogen verwelkomen door naast de presentaties, demonstraties en lezingen over het huidige en toekomstige Westfriesland een aantrekkelijk evenement neer te zetten met culinaire proeverijen, workshops, shows en Westfriese sprekers en artiesten. ” 

bron: HDC Media

Facebooktwitterlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.